İlişkiler

>

Aşk

>

Erkekleri Etkileyin


Erkekler zeki kadınlardan korkar mı?

UZMANLA TANIŞIN
Aşk Doktoru Mehmet Coşkundeniz
Lütfen puan verin:
(94 kez oylandı.)
 
Filtreleyin:
kralice_merve | 13 saat 54 dakika önce
0
bence de süper olmuş. hadi kızlar cıldırtma zamanı aldık mesajları. aşk cok güzel şey işte benım de sorunum erkegimin zekiligimnden korkması.
gokhanay26 | 5 gün 12 saat önce
0
bir çok konuda uzman goruşlerden yararlandık. bu sitede emeği gecen herkese tesekkürler. Allah razı olsun.
bisturi | 14 gün 11 saat önce
1
Ben de bu siteyi çok beğendim, çok güzel yaaa, bayıldım. Bu arada seher yeli'ne bir şey söylicem. Madem şehitlerimizi bu kadar çok düşünüyor neden bu siteye girdi? Demek ki kendisi de buradan video izledi, laf olsun diye de msj yazdı...
sevdalı-gözler | 1 ay önce
1
Konular mükemmel kardeşim. Şahsen kendimi bir çok olayın taa içerisinde buldum. Beni bana anlatıyorlar sanki. Bence herkes bunlara kulak asmalı. Bay-bayan farketmez, bilgili olalım derim ben.
sevdalı-gözler | 1 ay önce
1
Çok güzel bir site. İlgimi yeni çekti. Hemen hemen bütün sorunlara çözüm.
seher_yeli | 1 ay 12 gün önce
3
Ben anlamam, insanlar ne yapacaklarını başkalarına sorar olmuş. Ne hissediyosanız onu yapın kardeşim. Hiç mi işiniz gücünüz yok? U-YUŞ-TU-RU-LU-YO-RUZ! Hergün kaç tane şehit veriyoruz, her gün bir yer yanıyor, her gün bir şeye zam geliyor. Ta bunlar umrunuzda olsun azcık.
sekiz | 1 ay 16 gün önce
-2
zeki kadından korkarım. evin reisliği bi elden giderse bi daha gelmez kuzu olurum. ama reisliği elimden almassa çok güzel bir evlilik olur.
Fonex | 1 ay 24 gün önce
-2
SEVİYORUM AMA BAĞIMLISI OLMADAN BİLİYORUM BAĞIMLISI OLURSAM BAĞIMLILIK ZARAR VERİR YA DA VERDİRİR. SEVİYORUM BAĞIMLI OLMADAN İLK TANIŞTIĞIMIZ GÜN GİBİ ÖZGÜRCE BENİMSEYEREK. SIKMADAN SIKIŞTIRILMADAN ÖZGÜRCE SEVİYORUM KARŞILIKSIZ SONU NE OLURSA SEVİYORUM KALBİMİ KALBİNİN ÜSTÜNE KOYUP DA GELENİ İÇİMDEKİ MÜZİK GİBİSİN. NEREDE OLSAM SEVİYORUM MANADA ANLAMDA BÜTÜNSÜN HERŞEYİNLE SENİ KATEGORİZE EDEMEM. SENİ SEVİYORUM.
zeynp | 1 ay 26 gün önce
0
yaa aslinda ben gzl bi kizim ama almanya'ya geldim 2 seneden belli burdayim. ama turkiye'deki ilgiyi burda gormedim bunu acaba artik erkekleri etkileyemiyom mu diye dusunuyom. bana biri akil versin yaaa.
sekiz | 1 ay 16 gün önce
Alman erkekler aç gözlü değil bizim gibi.
s3L3n | 2 ay 21 gün önce
0
yha konuyla ilgili DEğiL ama Çarpık bacak olup olmadığı nasıl anlaşılırr?
sevdalı-gözler | 1 ay önce
Bacaklarına bak, gözlerinde sorun yoksa anlarsın. Başka nasıl anlaşılabilir?
Bu konuda soru sorun ya da katkıda bulunun
E-posta adresiniz (Başkaları görmeyecek. Üyeliğiniz için gerekli.)
1000 karakter yazabilirsiniz. 1000 karakter hakkınız kaldı.